Начини на плащане

Доставка -  от 1 до 3 работни дни.

Куриерска фирма SPEEDY и доставка до офиси на ЕКОНТ с ценa (с ДДС) съответно:
- за София - 3.80 лв.
- за страната - 4.95 лв.

Безплатна доставка при покупка над 69.00 лв.

--------------------------------------------------

Начини на плащане и възстановяване на суми


1. Плащане в брой при доставка - наложен платеж

2. Плащане с кредитна или дебитна карта VISA или MASTER CARD

3. Плащане по банков път


4. Плащане в брой на каса на EasyPay

5. Epay плащане1. Плащане в брой при доставка - Наложен платеж

Доставката е от 1 до 3 работни дни,
считано от датата на заявката.

Поръчката се плаща при доставка от куриер.

Куриерска фирма SPEEDY и доставка до офиси на ЕКОНТ с ценa (с ДДС) съответно:
- за София - 3.80 лв.
- за страната - 4.95 лв.

Безплатна доставка при покупка над 99.00 лв.

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, (освен ако не сте заявили фиксиран час за доставка), всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.


Услугата "Доставка във фиксиран час" се заплаща допълнително и трябва да е в интервала 10.30 – 17.30 ч. Стойността на тази услуга е 2.40 лв и се заплаща на куриера.

При необходимост от възстановяване на частични или цялостни плащания на Потребителя от страна на МАГАЗИНА те се извършват чрез куриер или по начин допълнително уговорен между страните.


2. Плащане с кредитна или дебитна карта VISA или MASTER CARD
Разплащанията се извършват чрез Борика АД, сертифицирана от Visa International за технологиите "Verified by Visa" и "MasterCard SecureCode", които гарантират в максимална степен сигурността на транзакциите.
С този метод можете да платите с дебитни и кредитни карти с логото Visa и MasterCard, издадени от български или чужди банки.

Visa       Visa Verified       Master Card      Secure Code

При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на Борика (БОРИКА е дружество, което е национален оператор на плащанията с местни банкови карти и обслужваща организация (Processor Company) за плащания с международни банкови карти на EUROPAY International/MasterCard, VISA International), където трябва да въведете необходимите данни свързани с Вашата карта, за извършване на разплащането.
След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в Kozmetika.bg
При необходимост от възстановяване на частични или цялостни плащания на Потребителя от страна на МАГАЗИНА те се извършват по банков път по сметката на картата, използвана от Потребителя или по кредитната/дебитната карта на клиента, след предварителна уговорка между страните.

3. Плащане по банков път
При избиране на този метод, можете да извършите банков превод към сметка на Kozmetika.bg с юридическо лице - фирма Стиджи ЕООД. При извършване на поръчка ще получите писмо с нашите банкови данни. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера. При необходимост от възстановяване на частични или цялостни плащания на Потребителя от страна на МАГАЗИНА те се извършват по банков път по сметката, използвана от Потребителя или по начин допълнително уговорен между страните.

За плащания по банков път:

Получател: 
СТИДЖИ ЕООД

Банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД

Банков код: RZBBBGSF
IBAN :
BG64RZBB91551061056118
Основание за плащането: Номер на поръчката

4. Плащане в брой на каса на EasyPay
Необходимо е да си запишете или изпечатате генерираният десетцифрен КОД при поръчката, който получавате на мейла си, да отидете до най-удобното за вас гише на EasyPay и да заплатите сумата.
Ние ще получим информация за постъпилото плащане и ще стартираме изпълнението на вашата поръчка.
Актуални адреси на офиси на EasyPay може да видите на от тук

5. Плащане чрез Epay
За да използвате системата на Epay е необходимо да имате регистрация в - www.epay.bg
Ние ще получим информация за постъпилото плащане и ще стартираме изпълнението на вашата поръчка.Онлайн магазин Kozmetika.bg предлага качествени козметични продукти (бяла, медицинска, био, луксозна, слънцезащитна, козметика за мъже, за деца), четки за коса и грим, козметични уреди за домашна употреба, подаръчни комплекти от над 300 марки, с утвърдени традиции и само от официалните вносители за България. При нас ще намерите винаги най-новото от пазара на козметиката в България.

Постоянни промоции и отстъпки за редовни клиенти!

Не забравяйте да следите нашите атрактивни ПРОМОЦИИ, които се актуализират ежедневно, и да посещавате секцията НОВИ ПРОДУКТИ, където се публикуват новите ни предложения. Kozmetika.bg предлага доставка от 24 часа до 3 дена, в зависимост от продуктите, до всяка точка на страната, а също и в Румъния, Гърция, Чехия, Словения, Словакия. В секция Начини на плащане може да се запознаете с цените на доставка и възможностите за разплащане.

Може да направите поръчка онлайн по всяко време или да се обадите на нашия телефон 0899 917 847 от понеделник до петък от 9.00 часа до 17.00 часа.

Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
топ продукти
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!