Инулин - пребиотик 100% натурални фибри

Марка: VITAPECTIN
Цена: 8.70 лв. лв.

Опаковка:

Описание: Инулин - пребиотик 100% натурални фибри

Стимулира добрите бактерии в храносмилателната система!

100% ЗДРАВЕ

- Намалява токсичните метаболити

- Действа против запек

- Намалява чернодробния холестерол и триглицеридите

- Понижава кръвното налягане

- Нормализира нивата на кръвната захар

- Подобрява липидния метаболизъм при пациенти с Диабет Тип 2

- Подобрява абсорбцията на минералите в организма

ИНУЛИНЪТ е природен продукт, който подобрява обмяната на липидите - холестерол, триглицериди и фосфолипиди в кръвта, а така намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, смекчава техните последствия и укрепва имунитета.

Инулинът е естествен полизахарид, който се получава от корените и грудките на някои растения. Най-много инулин се съдържа в цикорията, земната ябълка, чесъна, глухарчето и ехинацеята. Често пъти, когато хората чуят думата „инулин“, първоначално я свързват с думата „инсулин“. Думите са близки по звучене, но химическата формула и механизъм на действие на тези вещества са напълно различни:

- Инсулинът е хормон, който се произвежда от клетките на панкреаса.

- Инулинът е естествен полизахарид, получаван от грудките и корените на някои растения.

Инулинът пряко влияе върху обмяната на веществата. Солната киселина в стомаха и чревните ензими го разделят на отделни молекули фруктоза и други малки фрагменти, които проникват в кръвопотока. Останалата част от него се изхвърля от тялото, увличайки със себе си ненужни за организма вещества - от тежки метали и холестерол до различните видове токсини.

Инулинът действа като пребиотик и стимулира растежа на полезните и здравословни чревни бактерии, които поддържат доброто здраве на дебелото черво.

Ежедневната употреба на Инулин увеличава количеството бифидобактерии в червата, което помага за понижаване броя на патогенните бактерии от рода на Стафилококите, Салмонела и други.

Приемът на Инулин намалява риска от възникване на сърдечно-съдови заболявания, укрепва имунитета и се смята за отлично средство в борбата с атеросклерозата.

Подходящ е за много хора, които са на различни диети, тъй като е с нисък гликемичен индекс.

Тъй като не се разпада по време на храносмилане на монозахариди, Инулинът не повишава нивата на кръвната захар и е предпочитана съставка за хората, които се стремят да регулират диабета си.

Не на последно място Инулинът оказва и имуномодулиращо действие и предпазва черния дроб, като противодейства на появата на онкологични заболявания.

Трябва да се знае, че прекалената употреба на Инулин може да доведе до подуване на корема, газове и диария при хора, които са чувствителни към веществото.

Опаковка: 10 пакетчета


Количество:


Бърза поръчка в kozmetika.bg на този продукт:Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
нови продукти
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!