Фотоепилатор Silk'n Motion 350 000 импулса

Марка: Silk'n
Цена: 499.00 лв. лв.
безплатна доставка

4, 2 гласа
Опаковка:

Описание: Фотоепилатор Silk'n Motion 350 000 импулса

Трайно и ефективно обезкосмяване в домашни условия!

Патентована технология Touch & Glide, благодарение на която обезкосмяването е лесно, бързо и ефективно. Уредът автоматично излъчва импулс.

За да третирате по-малки зони по-бавно е нужно да премествате устройството от място на място. За по-големи области и по-бърза процедура използвайте уреда чрез плъзгане.

Има 3 сензора: за цвят; докосване и движение на кожата.

Устройството разпознава вашия тон на кожата (сензор за цвят), за да определи дали е подходящ за третиране с избраното ниво на енергия. Допирът до кожата с устройството (сензор за докосване), го кара автоматично да светне, и когато спрете да премествате устройството, то ще прекрати автоматично работата си (сензор движение).

НОВО: Автоматична система за допълнителна сигурност.

Иновативна система за автоматично регулиране на енергията в комбинация с интелигентен сензор за цвета на кожата гарантира, че енергийното ниво на устройството може автоматично да спадне до ниво 2 - безопасно за всички тонове на кожата. В допълнение,уредът разполага със защитен механизъм за защита на очите ви. Светлинен импулс се излъчва само когато устройството е в контакт с кожата Ви.

Фотоепилаторът е подходящ за употреба след излагане на слънце и може да се използва и върху кожа с тен. Това обаче е разрешено само при най-ниското енергийно ниво (1).

Светлинните импулси, са достатъчни за многократни процедури за цялото тяло и лицето. Това означава, че не се изискват резервни лампи, което го прави по-рентабилен за вас в сравнение с другите продукти на пазара.

Silk'n Motion разполага с 5 енергийни нива, като 1 е най-ниската. Енергийните нива са свързани със скоростта. Колкото по-високо е нивото на енергия, толкова по-ефективно е лечението. Един светлинен импулс се излъчва за секунда на енергийно ниво 1. Освен това, можете да използвате това ниво, когато сте били на слънце. Един светлинен импулс се излъчва на всеки 3.5 секунди на ниво 5. Това ниво е най-ефективното и осигурява най-добри резултати.


Количество:


Бърза поръчка в kozmetika.bg на този продукт:Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!