Мулти Екшън за окосмяване и черни точки – за мъже и жени

Марка: REMOVE
Цена: 13.90 лв. лв.

Опаковка:

Описание: Мулти Екшън за окосмяване и черни точки – за мъже и жени

Отстраняване на черни точки, косми от ушите, носа и лицето само с един продукт...

Мулти екшън е специално разработен за премахването им. Може да го прилагате в Т-зоната, ушите и носа сами по един практичен и изключително лесен начин. Мулти екшън може да се затопля във всички видове фурни, лесно почиства черните точки и премахва космите около устните и от лицето, без да се използват ленти. Специално патентованата шпатула, която осигурява лесно прилагане в различни области, има три различни накрайника – за носа, за по-широки повърхности по лицето и за ушите. За по-хигиенично и удобно при последваща употреба в опаковката има 6 шпатули. Преди за използвате трябва внимателно да прочетете листовката.

Състав:
Glyceryl Rosinate, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Cera Alba, Microcrystalline Wax, Stearic Acid, Parfum, Cl 77891.

Указания за употреба

Т зона
За по-лесна употреба намажете дебело със затопления до гъстота на мед продукт със съответния накрайник върху черните точки и около носа. По същия начин нанесете върху черните точки и окосмяването между веждите, като започнете от костта на носа.

След намазването изчакайте най-малко 30 секунди или максимум 60 секунди докато се втвърди. Отделете втвърдения продукт с нокти, като започнете от там, където сте свършили, докато можете да го подхванете с върха на пръстите си. Здраво хванете отделения край, след което го дръпнете с рязко движение по посока, обратна на растежа на космите

Около устните и брадичката
Нанесете продукта с удобна за намазване медоподобна гъстота на дебел слой върху нежеланото окосмяване около устните по посока на растежа на косъма. Може да повторите същата процедура върху брадичката. Тази процедура се отнася само за жени. Продуктът не трябва да се използва за отстраняване на мустаци при мъже.

След намазването изчакайте най-малко 30 секунди или максимум 60 секунди докато се втвърди. Отделете втвърдения продукт с нокти, като започнете от там, където сте свършили, докато можете да го подхванете с върха на пръстите си. Здраво хванете отделения край, след което го дръпнете с рязко движение по посока, обратна на растежа на космите.

Около скулите
Нанесете продукта с удобна за намазване медоподобна гъстота на дебел слой върху нежеланото окосмяване около скулите по посока на растежа на косъма. Тази процедура е за мъже. На жени не се препоръчва да прилагат восък върху бузите си ако не са го правили преди.

След намазването изчакайте най-малко 30 секунди или максимум 60 секунди докато се втвърди. Отделете втвърдения продукт с нокти, като започнете от там, където сте свършили, докато можете да го подхванете с върха на пръстите си. Здраво хванете отделения край, след което го дръпнете с рязко движение по посока, обратна на растежа на космите.

Ноздри
Преди да използвате продукта за отстраняване на косми в носните дупки, уверете се, че сте ги подсушили добре след измиването им със сапун и изплакването с чиста вода. Може да залепите стикера с форма на мустачки от опаковката, за да предпазите втриването в горната част на устните. Преди да вкарате шпатулата в ноздрата, издърпайте надолу пространството под ноздрите. Топнете крайчеца на шпатулата за ноздри в продукта с медоподобна гъстота така, че главата и предпазната бариера да се покрият. Вкарайте натопения връх в ноздрата така, че бариерата да остане навън. Оставете шпатулата в ноздрата най-малко 30 секунди, а най-много 60 секунди, докато продуктът хубаво се втвърди. Може да приложите восъка в двете ноздри едновременно. Втвърденият продукт ще залепи шпатулата за ноздрата. След като изчакате втвърдяването, дръпнете рязко надолу, успоредно на кожата. Никога не прилагайте продукта в една и съща ноздра няколко пъти без прекъсване.

Уши
Преди да използвате продукта за отстраняване на косми от външното ухо, уверете се, че е добре подсушено след като сте го измили със сапун и сте го изплакнали с чиста вода. Потопете връхчето на шпатулата със знак „ухо“ в продукта с медоподобна гъстота така, че главата и предпазната бариера да се покрият. Вкарайте натопения връх във външното ухо. Оставете шпатулата в ухото най-малко 30 секунди, а най-много 60 секунди, докато продуктът хубаво се втвърди. Може да приложите восъка в двете уши едновременно. Втвърденият продукт ще залепи шпатулата за външното ухо. След като изчакате втвърдяването, дръпнете рязко в перпендикулярна посока. Никога не прилагайте продукта в едно и също ухо няколко пъти без прекъсване.

Пазете продукта на място, недостъпно за деца.

Приготвяне на продукта
Ако предпочитате да затоплите продукта в нормална домашна фурна, поставете го и затоплете до 100°С максимум. Опаковката може да издържи само такава температура. Препоръчваме ви да поставите пластмасовото бурканче в стъклена купа или чиния, за да предпазите ръцете си от изгаряне или разливане във фурната. Затоплете (без да надвишавате 100°С) за 10-12 минути, докато ваксата придобие медоподобна гъстота. Ако за това време не се постигне тази гъстота, продължете нагряването още 5 минути. Ако ваксата стане много течна, изчакайте да се сгъсти като мед. Ако предпочитате да затопляте продукта в микровълнова фурна, направете го за 3,5 минути на най-високата степен (600w). Ако продуктът не достигне медоподобна гъстота, изчакайте още 20 секунди. НЕ ЗАТОПЛЯЙТЕ ПРОДУКТА ПОВЕЧЕ ОТ 54°С. Когато затопляте отново използван вече продукт, който е останал до половината или по-малко, не надвишавайте време за нагряване повече от 2 минути в микровълновата. Ако предпочитате да затопляте продукта във вряща вода, оставете ваксата затворена, уверете се, че нивото на водата не надвишава капачката и загрявайте 15 минути. Ако не е достигната желаната гъстота, загрявайте още 5 минути. УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ БУРКАНЧЕТО Е ЗАТВОРЕНО ПРИ ВСЕКИ ОТ ИЗБРАНИТЕ МЕТОДИ НА ЗАТОПЛЯНЕ И ВИНАГИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕДПАЗНИ РЪКАВИЦИ ДОКАТО ДЪРЖИТЕ ЗАГРЕТИЯ ПРОДУКТ.

Шпатула
В опаковката има 6 бр. шпатули с 3 различни накрайника. Конично заострения връх е предназначен за външното ухо, полукръглият – за ноздрите и широкият – за Т-зоната, областта на устните и бузите. На първите два типа има под върха предпазна бариера. По време на приложението тези предпазни бариери трябва да останат извън ухото или ноздрата и не трябва да ги вкарвате насилствено в отворите. Ако направите това, продуктът може да увреди чувствителните тъкани на външното ухо и ноздрата докато премахвате окосмяването. Може да използвате Пост-депилационните почистващи кърпички за избърсване на шпатулата след употреба. Уверете се, че почиствате накрайника за нос с кърпичката, с която сте почистили ноздрите и накрайника за уши с тази, с която сте почистили ушите след депилацията. Не оставяйте шпатулата в бурканчето след употреба.

Почистващи кърпички
В опаковката има 6 почистващи кърпички за пост-депилация. Използвайте една кърпичка при всяка употреба само при отстраняване на нежеланото окосмяване в носа или ушите. Препоръчваме да използвате нова след прилагане върху други части като лице и Т-зона.

Предупреждения
Прочетете и спазвайте всички инструкции преди употребата на продукта. Пробвайте ваксата, обезболяващата и почистваща кърпичка върху малка част от кожата ви поотделно 24 часа преди употреба. Можете да използвате продуктите ако кожата не покаже алергия или друга нежелана реакция към тях. Пазете продукта на места, недостъпни зи деца. Продуктът е за външна употреба. Времето за затопляне на продукта в микровълнова може да се променя в зависимост от силата на фурната. Ако затопляте в обикновена или микровълнова фурна, стойте до нея. Преди употреба винаги проверявайте топлината и гъстотата на продукта след загряване. Ако кожата ви изгори след прилагане на топла вакса, подръжте изгорялата повърхност под студена вода за 3 минути. Ако паренето продължи, потърсете веднага лекарски съвет. Не вкарвайте предпазната бариера в ноздрата или ухото. Тя предпазва от полепване на продукта по чувствителните повърхности на ухото и носа. Ако се залепи за чувствителните канали може да ви нарани. Не оставяйте продукта върху кожата си повече от 1 минута, защото ако го държите по-дълго ще се втвърди. Той може да се начупи при издърпването и да останат частици. Тези парченца могат лесно да се почистят с Кърпичките за пост-депилация. Нормално е да получите лек обрив след употреба. Ако неприятното усещане е постоянно или чувствате парене, поставете студен компрес и потърсете лекарски съвет. Никога не прилагайте върху една и съща област повече от веднъж за един сеанс. Това може да предизвика възпаление и чувство на парене върху кожата. След употребата на продукта не излагайте мястото на директна слънчева светлина 12 часа и не използвайте никаква козметика за същия период от време.

Новата марка на TredA (Турция) Remove, променя правилата! Иновации в сферата на депилацията.

Основана през 2006 г. и съсредоточена главно върху естествени липоразтворими восъчни продукти, основани на смола, TredA's, се стреми към най-високо качество, което разбира нуждите на клиентите и отговаря на тези нужди. Фирмата използва всички възможности на технологията да предлага висококачествени продукти на достъпна цена за потребителите. Повечето от продуктите си с патенти.

Днес TredA прави живота на потребителя по-лесен с марката Remove и гарантира, че те са част от удобния процес на депилация.

TredA, създава и поддържа всички производствени процеси по отношение на продукта в рамките на стандартите за качество ISO 9001 и стандартите GMP ISO 22716.


Количество:


Бърза поръчка в kozmetika.bg на този продукт:Онлайн магазин Kozmetika.bg предлага качествени козметични продукти (бяла, медицинска, био, луксозна, слънцезащитна, козметика за мъже, за деца), четки за коса и грим, козметични уреди за домашна употреба, подаръчни комплекти от над 300 марки, с утвърдени традиции и само от официалните вносители за България. При нас ще намерите винаги най-новото от пазара на козметиката в България.

Постоянни промоции и отстъпки за редовни клиенти!

Не забравяйте да следите нашите атрактивни ПРОМОЦИИ, които се актуализират ежедневно, и да посещавате секцията НОВИ ПРОДУКТИ, където се публикуват новите ни предложения. Kozmetika.bg предлага доставка от 24 часа до 3 дена, в зависимост от продуктите, до всяка точка на страната, а също и в Румъния, Гърция, Чехия, Словения, Словакия. В секция Начини на плащане може да се запознаете с цените на доставка и възможностите за разплащане.

Може да направите поръчка онлайн по всяко време или да се обадите на нашите телефони 02 470 93 35 и 0898 615 330 от понеделник до петък от 9.00 часа до 17.00 часа.

Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
нови продукти
Filorga / Филорга, FILORGA, FLASH - NUDE Флуид FLASH - NUDE Флуид FILORGA 30 мл цена:
79.00 лв.
акция:
75.84 лв.
Medik8 - London / Медик8-Лондон, Medik8 - London, Surface Radiance Cleanse™  Дълбоко почистващ гел с AHA/BHA киселини и екстракт от плодове на мангостин Surface Radiance Cleanse™ Дълбоко почистващ гел с AHA/BHA киселини и екстракт от плодове на мангостин Medik8 - London 150 мл цена:
39.00 лв.
Beadora / Беадора, Beadora, Овлажняващ гел-концентрат за лице BeAdora Bright Rose Овлажняващ гел-концентрат за лице BeAdora Bright Rose Beadora 30 мл цена:
63.00 лв.
Dermacode by I. Pandourska / Дермакод, DERMACODE by I. Pandourska, Beauty Box Start 1 Бюти Бокс Beauty Box Start 1 Бюти Бокс DERMACODE by I. Pandourska 1 Пакет цена:
450.00 лв.
акция:
285.00 лв.
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!