Skin Hair Nails за кожа, нокти, коса - 60 капсули

Марка: NATROL
Цена: 28.50 лв. лв.

Опаковка:

Описание: Skin Hair Nails за кожа, нокти, коса - 60 капсули

Начинът по който изглеждате може да бъде реално отражение на здравословното Ви състояние. Затова се погрижете се за себе си от главата до петите с Skin Hair Nails на Natrol®! Формулата му осигурява антиоксидантна защита, тъй като е богата на елиминиращите свободните радикали витамини А, С и Е.

Skin Hair Nails е създаден да поддържа Вашите кожа, нокти и коса така, че да изглеждат толкова добре, колкото се чувстват!

Можете да приемате Skin Hair Nails заедно с Вашия мултивитаминен продукт всеки ден.

Желатинът в Skin Hair Nails е с животински произход.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули веднъж дневно или по 1 капсула два пъти дневно, заедно с храна.

Natrol® (USA) – 30 години безкомпромисно качество

Natrol® (USA) се стреми да бъде най-предпочитаната марка хранителни добавки в света като създава продукти, които гарантирано поддържат Вашия здравословен начин на живот. Постигането на тази цел означава нашите клиенти да бъдат винаги в центъра на нашия фокус. Мисията на Natrol® е да предлага продукти с безкомпромисно качество чрез най-доброто, което науката, Природата и технологиите могат да предложат.

Компанията Natrol® е създадена през 1980 година. През 1986 година предлага форма на витамин С, която има свръх -висока усвоимост (днес тази формула е допълнително подобрена и се нарича Easy-C®). През 2004 година Natrol® печели наградата
„Производител на годината”, присъждана от списание Nutrition Industry Executive. През 1999 година Natrol® създава търговската марка Prolab®, а през 2007 година основава и търговската марка MRI По този начин Natrol® утвърждава мястото си сред топ-производителите на спортни суплементи.

През 2008 година печели две награди на списание Better Nutrition – „Най-добър
производител на хранителни добавки”
за продукта Carb Intercept® и „Избор на клиентите” за продукта My Favorite Multiple®. Natrol® предлага на своите клиенти 6 продуктови линии суплементи, обособени в доказани търговски марки.


Количество:


Бърза поръчка в kozmetika.bg на този продукт:Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!