Цветята на д-р Бах СПРЕЙ ЗА СПЕШНА ПОМОЩ

Les Fleurs de Bach / Д-р Бах, Les Fleurs de Bach, Цветята на д-р Бах СПРЕЙ ЗА СПЕШНА ПОМОЩ

Пълна гама от сертифицирани продукти за Спешни случаи !!!

Марка: Les Fleurs de Bach
Цена: 19.50 лв. лв.

3, 2 гласа
Опаковка:

Описание: Цветята на д-р Бах ПАРФЮМЕН СПРЕЙ АРОМАТ ЗА СПЕШНА ПОМОЩ ПРИ ШОК И ПАНИКА - Spray buccal Urgences
ДОКТОР БАХ СПРЕЙ ЗА ВЪЗДУХ СПЕШНА ПОМОЩ !!!

Помага за преодоляване на емоционален шок и неочаквани кризисни ситуации.

Облекчава тревожността преди трудни и стресиращи ситуации и връща комфорта по време на криза.

Вдъхновен от известното лекарство на д-р Бах, в стриктно съблюдаване на оригиналния метод, еликсирът за Спешна помощ съчетава доказаните свойства на сертифицирани цветни есенции.
За постоянна подкрепа, където и да се намирате.

Състав:
Повет, Гарвански лук, Склерантус, Хелиантум, Слабонога, Дива ябълка, Джанка (Clematis Vitalba, Ornithogalum umbellatum, Scleranthus annuus, Helianthemum nummularium, Impatiens glandulifera, Malus pumila, Prunus cerasifera).

Спасителното лечебно средство на д-р Бах

Лек от 5 цвята за СПЕШНА ПОМОЩ на момента

От началото на 1931 г. д-р Бах е използвал като лекарство за помощ на момента при дълбока скръб, отчаяние и объркване, породени от паника, силен страх, уплах
- Хелиантум (Helianthemum nummularium).
Този лек е оказал неоценима помощ и д-р Бах решава да го нарече ”Спасителното лечебно средство”.
През 1933 г. се е наложило да добави към него две други лековити цветя
– Слабонога (Impatiens glandulifera) за страдание и
- Повет (Clematis Vitalba), който се използва при загуба на съзнание.
През 1935 г. той допълва тази комбинация, като добавя към нея
– Джанка (Prunus cerasifera), за запазване на самообладание(да сте господар на себе си) и - Гарвански лук (Ornithogalum umbellatum) при шокови състояния.
В тази окончателна комбинация това лечебно средство достига до наши дни.

Това е най-известното и най-често употребяваното лечебно средство в света. - То е онова, от което всеки, винаги е заинтересован да има със себе си, в джоба, в чантата, на една ръка разстояние. Този лек помага в моменти на възвисяване и в моменти на пропадане случващи се в нашето всекидневие.
- Когато научаваме новина, която ни трогва или ни покъртва, когато сме силно объркани от настъпването на неочаквано събитие, когато сме неспокойни от предстоящо посещение при зъболекар, преди изпит за получаване на свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство, при постъпване на работа или много вълнуваща лична среща, когато трябва да се говори пред много хора и други подобни е необходимо да се приеме преди, по възможност по време и след това.
- Ако в един момент от нашия живот, ние изпитаме изведнъж физическа или душевна болка, приемането на това лечебно средство ни позволява да се почувстваме по-добре, да свалим напрежението.
- Ако чукът е ударил пръста ви, а не пирона; ако сте се порязали и е потекла кръв - този лек може да се приложи в случаите когато изпитвате болка и е необходимо да се глътнат няколко капки. Може да се приложи също и когато морска или въздушна (от височината) болест ви върхлети внезапно и др.

Ето няколко примера за възможните приложения на този лек за спешна помощ на момента, чиито случаи на приложение са многобройни.
- Той спомага за установяване на равновесие, спокойствие, мир и за премахване на стреса, някои болки и за връщане в съзнание. При тях е необходимо да бъдат намокрени устните с няколко капки, както и вените на китките, ръцете, и да се поставят също зад ушите (меката заоблената част на ухото, където се поставят обеците).
- Така че, когато има силни емоции, траур, раздяла, шок, травмиращ инцидент, загуба на съзнание и други вземете или дайте 4 капки от този лек в чисто състояние, без разреждане или с малко вода през няколко минути до настъпване на облекчението. Ако това не е достатъчно, след 1 минута вземате нови 4-ри капки и още веднъж, ако е необходимо. Лечебното средство действа неизбежно и ние преоткриваме своя потенциал, спокойствие и ведрост.
- Този лек може да повлияе положително на нервни кърмачета, когато се сложат няколко капки във водата за къпане. Те също могат да бъдат масажирани с крем, който съдържа това лечебно средство. При възрастни хора, които са доста разстроени и изтормозени от своите страдания, при лош сън или безсъние може да се получи подобрение след прилагането му.
- Възможно е приложение и при вашите животни, когато усещате, че те не са в обичайното си състояние. Можете да получите оздравителен ефект, ако поставите 4 капки във водата за пиене или върху тяхната храна. Този лек може да се прилага при всички живи същества, които страдат от страх или рани. Да се прилага толкова пъти и с такава продължителност, колкото е необходимо.
- Вашите стайни и градински растения също ще се повлияят положително. Ако сте ги присаждали или прехвърляли в друга саксия, поставете няколко капки в изпарителя (чинийката под саксията на цветя, за които не е благоприятно поливането на почвата)...


Количество:


Бърза поръчка в kozmetika.bg на този продукт:

Подобни продукти

Капки ПРИ СПЕШНА ПОМОЩ Количество:
Цена:
29.3
Цветята на д-р Бах КРЕМ ЗА СПЕШНА ПОМОЩ Количество:
Цена:
35


Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!