"Beauty Shape Alto" - Оформящ и отслабващ клин с кофеин

Марка: LANAFORM
Цена: 39.00 лв. лв.

Опаковка:

Описание: "Beauty Shape Alto" - Оформящ и отслабващ клин с кофеин

Клинът притежава поддържаща и оформяща функции, благодарение на продължителното освобождаване на микро капсулите кофеин. Материята съдържа активни микро капсули кофеин, които имат отслабващ и овлажняващ ефект. Абсорбират се от кожата за около месец. Разработен да следва основните мускулни групи в областта на корема, седалището и бедрата

Как действат микрокапсулите с кофеин.

Кофеинът е известен е с това, че има стимулиращ и диуретичен ефект. Асимилира се напълно от организма за около 45 минути и остава в тялото за период от 3 до 6 часа. Използва се при терапиите за отслабване и по-конкретно методите за борба с портокаловата кожа.

Защо? Кофеинът има силно липолитично действие - тоест стимулира отделянето на липаза - храносмилателен ензим участващ в разграждането на мазнините - и така улеснява изхвърлянто им от мастните клетки.

Проучване направено с 18 доброволци за 21 дена доказа благополучното действие на МС175 използван в клиновете. Забелязаният ефект беше: намаляване на обиколката на корема, редуциране на портокаловата кожа и подобряване на стегнатостта на кожата.

- Овлажнява кожата, оформя силуета и се бори с ефекта портокалова кожа.

- Осигурява непрекъснат микро масаж и разпръскване на кофеиновите микро капсули.

- Спомага за намаляване на обиколката до 2.2см за 21 дни

- Прпоръчително - да се носи поне 8 часа на ден

- Незабележим под дрехите

Цветове: черен, бежов

Размери:

Размер 1 - 36/38
Размер 2 - 38/40
Размер 3 - 42/44
Размер 4 - 46/48
Размер 5 - 50/52
Размер 6 - 54/56

В специални условия напишете размера и цвета на продукта

Белгийска марка призната на международния пазар в различни области, Lanaform гради своя опит и добра репутация най-вече в сферата на здравето, красотата и грижата за тялото. С широката си гама продукти успява да посрещне специфичните нужди на потребителите.

Основана преди 35 години, Lanaform не само се радва на огромен опит, но и ноу-хау, което я поставя сред европейските лидери в сферата на продуктите за Дома, Личната и Здравословна Грижа. Един от ключовите фактори за нейния успех са динамичната, гъвкава и изключително ефективна структура. В допълнение и стабилния растеж на компанията още от основаването й дава възможност да постигне присъствие в над 30 страни по света днес.

Непрекъснатото развитие на иновативни продукти в крак с последните модерни технологии е водеща цел на Lanaform. Ежедневно се правят проучвания, и се разработват нови продукти, които да допринесат за успеха на маркатa.

С цел постигане на високо качество на продуктите на пазара, Lanaform работи в тясно сътрудничество с независими органи за сертифициране и тестване, като SGS, така че всеки продукт да отговаря на националните и международни стандарти по отношение на качеството и безопасността на клиента.
Всеки продукт подлежи на проверка на всеки етап от производството, преди да бъде предоставен на потребителите.

Lanaform разполага с висококвалифициран екип специалисти в сферата на продажбите, който ви консултира във всяка ситуация. Дали се касае за дистрибуция, специфичен сектор или продажба през интернет, екипът на Lanaform е готов да посрещане въпросите ви и да потърси оптималното решение за нуждите Ви.


Количество:


Бърза поръчка в kozmetika.bg на този продукт:Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!