CRESCINA Re-Growth HFSC 100% 200 при начален стадий на оредяване 20 ампули за жени

Марка: LABO
Цена: 147.90 лв. лв.
безплатна доставка

5, 1 гласа
Опаковка:

Описание: CRESCINA Re-Growth HFSC 100% 200 при начален стадий на оредяване 20 ампули за жени

Стимулира естествения растеж на косата в зоните, където се наблюдава оредяване.

Въздейства върху космените луковици, които не са напълно атрофирали, като се стимулира производството на кератин, необходим за формирането на нов косъм. Предлагат се различни дози от 100 до 700 в зависимост от степента на оредяване на косата.

Crescina 500 е подходяща за жени с тежка форма на оредяване.

Re-Growth формулата подпомага на растежа на косъма, благодарение на активните съставки на Crescina. Количествата на компонентите цистин, лизин и гликопротеин са диференцирани в зависимост от различните нужди на хранене и правилния баланс на косата и скалпа. Формула за мъже и жени.

Учените от лабораториите на Labo Cosprophar, от години специализирани в областта на грижи за косата, създадоха нов препарат на основата на Crescina Re-Growth за растеж отново на коса, защитен от швейцарски патент, който позволява да се подпомага скалпа, по който се наблюдават различни стадии на оредяване на косата.
Новата формула Crescina Re-Growth за растеж отново на коса свързва двете аминокиселини, цистин и лизин (между незаменимите компоненти на луковицата, отговорни за кератинизиране на косата) със специален фактор на растежа, наречен гликопротеин. Дейността на Crescina Re-Growth за растеж отново на коса, се упражнява върху здравите фоликули и върху тези части не активни, като помага за прогресивното намаляване на оредяването на косата, благодарение на неговото стимулиращо действие върху естествения растеж на косъма. Продуктите на Crescina представляват препарати за локално приложение в козметиката. Crescina Re-Growth, не действа на космени фоликулим които са напълно атрофирали.
ИЗПОЛЗВАНЕ
Продукта трябва да е се прилага всеки ден или през ден върху чист и подсушен скалп. За да бъде ефикасно третирането с Crescina Re-Growth, то трябва да е с продължителност поне два месеца.
КАК СЕ ИЗПОЛЗВА АМПУЛАТА

1. Вземете от мястото му съответно ножче за рязане на ампули, изработено от твърда пластмаса, което е включено в опаковката.
2. Поставете ножчето върху ампулата, просто обикаляйки го. Стиснете между пръстите ножчето и прережете горната част на ампулата, като упражните леко, но решително натискане върху ампулата.
3. Вземете от съответното място дозатора с капачката.
4. Поставете съответния дозатор върху отворената ампула.
5. Свалете капачката от дозатора.
6. Нанесете препарата върху скалпа на главата, ред по ред, като наблегнете на зоните с по-оредяла коса. Улеснете проникването с леки масажиране на скалпа.

ВНИМАНИЕ:
За външно приложение. Да се избягва контакт с очите и лигавицата. В случай на случаен контакт с очите или лигавицата, изплакнете обилно с вода. Да се пази далеч от достъп за деца. Препаратът съдържа лек съдоразширяващ компонент, който може да предизвика за кратко време слаба термична реакция, съпроводена със зачервяване на кожата. Да не се поглъща. Измийте ръцете след употреба. Да не се изплаква косата след прилагане


Опаковката съдържа 20 бр. ампули.

Производител: Labo Cosprophar Швейцария.
 


Количество:


Бърза поръчка в kozmetika.bg на този продукт:Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!