ФОРСЛИЙН за топене на мазнини

Herba Medica / Херба Медика, Herba Medica, ФОРСЛИЙН за топене на мазнини

30 капсули

Herba Medica / Херба Медика, Herba Medica, ФОРСЛИЙН за топене на мазнини

90 капсули

Марка: Herba Medica
19.54 лв. 41.67 лв.
Цена: 19.54 лв. лв.Цена: 41.67 лв. лв.

Опаковка:

Описание: ФОРСЛИЙН за топене на мазнини и чиста телесна маса

Състав: 30 капсули или 90 капсули

Хранителната добавка ForsLean е произведена от 10% Форсколин - патентован, стандартизиран екстракт от растението Колеус Форсколии.

Форсколинът задейства химични процеси в тялото, които спомагат за изгарянето на енергия и мастни клетки в организма. ФорсЛийн засилва дейността на щитовидната жлеза, което от своя страна засилва метаболизма и забързва процеса на изгарянето на мазнините.

Форсколинът е мощен активатор на ензима аденилат циклаза. Аденилат циклазата участва в производството на аденозин монофосфат, важен биохимичен агент за основните метаболитни процеси в организма. Той предизвиква верижна реакция от биохимични процеси, ускоряващи термогенезата, като по този начин осигурява енергия изгаряйки мастните натрупвания.

Има множество проучвания, които доказват ефективността на ФорсЛийн. Доказано увеличава съотношението между чистата телесна маса и натрупаните мазнини, така губите килограми и възвръщате здравословния баланс на вашето тяло.

Ефективността на ForsLean по отношение на топене на мазнини е сравнима с тази на ефедрин, но за разлика от него не причинява познатите странични ефекти.

ForsLean® е регистрирана търговска марка на Sabinsa Corporation и е единственият Coleus forskohlii препарат защитен с патенти US Patent # 5,804,596 и European Patent EPO977564 за редукция на теглото. През 2001 година хранителните добавки ФорсЛийн получават награда за най-добър нов световен продукт.

ФорсЛийн за поддържане на чиста телесна маса

Биохимичния механизъм за поддържане и повишаване на чистата телесна маса е свързан с наличието на цикличен Аденозин монофосфат (АМФ).

АМФ се създава в клетките на организма по време на нормални метаболитни (обменни) процеси. Той е междинно съединение, образувано в процеса на извличане на енергия от храната. Краен етап на този многостъпален процес е съединението аденозин трифосфат (АТФ) – удобна форма на складиране и използване на енергия от организма.

Чрез подпомагането на хормоналните процеси, цикличният АМФ може да регулира термогенния отзвук на тялото към храната, увеличава основните метаболитни нива на тялото и увеличава използването на телесните мазнини (тъй като, за да се задейства термогенезата използва мастните киселини от мастната тъкан и/или от храната)

Какво е чиста телесна маса?

Чистата телесна маса се състои от мускулите, жизнените органи, костите, костния мозък, съединителната тъкан и водата в тялото.

Съотношението между чистата телесна маса и мазнините в тялото определя не само естетичния вид на тялото, но също е и показателен за доброто здравословно състояние, здравния статус и податливостта към болести и риска от преждевременна смърт.

Индексът на телесна маса (ИТМ) е надежден индикатор за здравословното състоание на организма.

Може да изчислите своя ИТМ с помощта на следната формула

ИТМ = теглото (кг) / височината в метри на квадрат (м2)

- Нормата за ИТМ е между 18 и 25 kg/m2.

- Стойности над 25 индикира за наднормено тегло.

- Стойности над 30 се отнасят към категория затлъстяване.

Механизъм на действие на ForsLean®

ФорсЛийн променя съотношението между чистата мускулна маса и мастните натрупвания в организма. Това подобрява общото здравословно състояние. Механизмът на работа на ФорсЛийн е много ясен. Форсколинът, активната съставка на ФорсЛийн е мощен активатор на ензима аденилат циклаза.

Активна форма на хормон-чувствителна липаза стимулира освобождаване на мастна киселина от мастните тъкани в тялото

Както споменахме, форсколинът е известен като съединение с многостранно биологично действие поради способността си да стимулира аденилат циклазата и циклични AMФ нива.

Фитохимия на Форсколин

forskohlin ( 7ß-acetoxy-8,13-epoxy-1a,6bß,9a-trihydroxylabd- 14-en11-one) Дитерпеноидно химично съединение, което директно активира аденилат зиклазата.

Също други четири по-малки дитерпеноиди се съдържат в корените на Колеус Форсколии-деацитилфорсколин, 9- деоксифорсколин, 1,9 – деоксифорсколин, 1,9- дидеокси-7- деацитилфорсколин;

За оптимални резултати при редукция на тегло се препоръчва комбинация с Liquid Off.

ForsLean е част от програмата Weight Management създадена от Detox Center. Продуктовата серия „Weight Management” е насочена към проблема за регулиране на телесното тегло. Тя включва хранителни добавки и процедури, чрез които се подхожда комплексно към този сериозен здравословен и козметичен проблем.

Три капсули ForsLean съдържат 750 мг екстракт от Колеус Форсколи (150 мг Форсколин)
Coleus Forskohlii extract – 10% Forskolin
2-3 пъти дневно по 1 капсула...


Количество:


Бърза поръчка в kozmetika.bg на този продукт:

Подобни продукти

Liquid for Fit (Ликуид фор фит) Хранителна добавка за отслабване Количество:
Цена:
25.92


Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!