3 броя перли монодози Equilife Антицелулит

Марка: EQUILIFE
Цена: 9.90 лв. лв.

Опаковка:

Описание: 3 броя перли монодози Equilife Антицелулит

EQUILIFE КОНЦЕНТРИРАН, БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, БЕЗ ВОДА, ПУЛ ОТ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ С ВТВЪРДЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ, ТЕХНОЛОГИЯ - SOFTGEL

С концентрирани екстракти от бръшлян, фукус и див кестен, селекционирани поради техните качества срещу неестетичността на целулита. Обогатени с олио от бораджин допринасящ за по-добра еластичност на кожата. Без консерванти и без парфюми, това е един гел изследван за шоково третиране. Употребата на активни компоненти само в чисто състояние, гарантират ефикасността и интегритета и съдържат точното количество на продукта. Перлите не са мазни, лесно се абсорбират и са практични и удобнни за пътуване.

Начин на употреба: Завъртете горния край на капсулата докато се скъса изцяло и приложете към кожата на тялото, като масажирате отдолу нагоре. Само за външна употреба. Дръжте далече от топлина и достъп на деца.Технологията SOFTGEL използвана за пакетирането осигурява качествата на компонентите да се запазят дълго време. Тоталното отсъствие на вода прави Антицелулит на Equilife един изключително концентриран продукт. Препоръчано третиране: Ниво 1 – в продължение на 3 седмици. Ниво 2 – в продължение на 5 седмици. Препоръчва се третирането да се повтаря регулярно, поне 4 пъти в годината. Продуктът е дерматологично тестван.

EQUILIFE е първата козметична линия на Equilibra, Италия изцяло замислена в перли монодози.

Всяка перла съдържа меки серуми, на базата на активни, чисти и концентрирани компоненти.

Ефикасността и толерантността на всеки продукт е съхранена във вътрешността на всяка перла. Всеки път когато отваряме една перла , все едно отваряме нова опаковка.


Количество:


Бърза поръчка в kozmetika.bg на този продукт:

Подобни продукти

7 броя перли монодози Equilife Гел гърди Количество:
Цена:
13.9
7 броя перли Натурално хидратиращо олио Количество:
Цена:
10.9


Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!