Минерализиращ пилинг гел анти-акне "Teenager"

Марка: Black Sea Stars
Цена: 26.00 лв. лв.

Опаковка:

Описание: Минерализиращ пилинг гел анти-акне "Teenager

НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ за проблемна и чувствителна кожа.

100 % ПРИРОДЕН СЪСТАВ. БЕЗ ПАРАБЕНИ, БЕЗ АРОМАТИ

Минерализиращ пилинг гел за проблемна кожа. Има минерализиращо, противовъзпалително, антибактериално и хидратиращо действие. Предпазва и отстранява акне, черни точки, кожни проблеми, възпаления.

Натурална лечебна козметика от поморийска луга и кал “Black Sea Stars” се разработва в лаборатория “Солеви системи и природни ресурси” (ССПР), съставена от две работни групи – научна, ситуирана в ИОНХ-София (Институт по Обща и Неорганична Химия към Българска Академия на Науките – БАН), и приложна, ситуирана в ИОНХ-Бургас (Институт по Обща и Неорганична Химия към Българска Академия на Науките – БАН).
Черноморската кал и луга са едни от символите на България. Лечебните им свойства са известни още от древността.

Поморийската луга съдържа цялата периодична система от химични елементи. Тя притежава силно изразено противовъзпалително действие, стимулира защитните реакции и регенеративните тъканни процеси в организма.

Black Sea stars са козметични серии от натурални продукти, разработени в лабораториите на БАН на базата на стабилизирана черноморска луга и лечебна кал , със постоянен състав и запазени биологичноактивни вещества. Съдържанието на биогенния елемент магнезий е доминиращо. Действат подхранващо, релаксиращо, почистващо и разкрасяващо на кожата на тялото, като я поддържат, успокояват, възстановяват, омекотяват, хидратират и защитават срещу стареене.

Приложими са и при лечение на възпаление на околоставните тъкани, радикулити, неврити, мускулни болки, кожни раздразнения и заболявания (псориазис, акне), настинка, грип, нервно напрежение, депресия, в спортната медицина и др.


Количество:


Бърза поръчка в kozmetika.bg на този продукт:

Подобни продукти

Кална маска анти-акне "Teenager" Количество:
Цена:
27.6


Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!