Биодент Aнтикариес - Вода за уста със Смрадлика

Марка: BIODENT
Цена: 5.10 лв. лв.

Опаковка:

Описание: Биодент Aнтикариес - Вода за уста със Смрадлика

Готов разтвор за хигиена на устната кухина и ежедневна профилактика срещу възпаление на венците, гингивит и пародонтоза.Притежава силен ментов аромат, оставя дълготраен вкус и аромат на „ледена свежест”. Разтворът не съдържа алкохол и консерванти. Балансираният състав включва активни съставки с антиплаково действие и флуор за укрепване на зъбния емайл и защита срещу образуване на кариеси. Съдържа екстракт от Смрадлика с доказани адсрингентно и противовъзпалително действие. Високото съдържание на танини и етерични масла в билката водят до стягане и заздравяване на венците, намалява отока , спира кървенето.

Приложение:
С 10-15 ml от разтвора устата се плакне интензивно 2-3 пъти дневно.

Лаборатории "Фармадент" работят в област фармация и козметика от 1993 г., създадени и управлявани от Румен Толев и Александрина Илиева - магистри фармацевти с доказан научен и производствен опит.
От 2000 г. се обединяват във фирма "Фармадент Био" ООД, произвеждаща основно козметични средства, хранителни добавки и др.

Политика на фирмата е създаване на продукти с постоянно високо качество и доказан ефект, отговарящи на европейските стандарти и норми. Набляга се на създаването на "природни продукти", които съдържат стандартизирани екстракти от лечебни билки, прополис и др. в достатъчно високи концентрации за постигане на желан ефект. Работи се в посока създаване на "хипоалергична козметика" без съдържание на консерванти, оцветители, синтетични аромати.

Ползва се собствено "ноу-хау" за производство, патентно защитени състави, собствени търговски марки БИОДЕНТ®, ДЕНТАМЕД®, АКТИВ®, ХЕКСИОРАЛ®, ФРЕШ ТЕСТ®, ВЕНОГЕЛ®, ХЕМОГЕЛ® и др.

"Фармадент Био" ООД следи за специфичните потребности на пазара и световните новости при планиране на развойната си и производствена дейност.


Количество:


Бърза поръчка в kozmetika.bg на този продукт:

Подобни продукти

Хербал – паста за зъби с екстракт от Смрадлика Количество:
Цена:
4.7
Биодент Детска – Вода за уста с Лайка и Флуор Количество:
Цена:
5.6
Биодент Антиплак – вода за уста със Салвия Количество:
Цена:
5.1


Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!