Вода за уста с Прополис

Марка: BIODENT
Цена: 5.10 лв. лв.

Опаковка:

Описание: Вода за уста с Прополис

Изцяло натурални активни съставки гарантират силно антибактериално и противовъзпалително действие.Не съдържа Алкохол, Флуор, консерванти и оцветители.

Водата за уста почиства междузъбните пространства, възстановява възпалената лигавица, намалява отока, болката и кървенето от венците. Подходяща е за дълготрайна ежедневна употреба защото към прополиса няма привикване. Може да се използва за гаргара при възпалено гърло.

Приложение:
С 10-15 ml от разтвора устата се плакне интензивно 2-3 пъти дневно.

Лаборатории "Фармадент" работят в област фармация и козметика от 1993 г., създадени и управлявани от Румен Толев и Александрина Илиева - магистри фармацевти с доказан научен и производствен опит.
От 2000 г. се обединяват във фирма "Фармадент Био" ООД, произвеждаща основно козметични средства, хранителни добавки и др.

Политика на фирмата е създаване на продукти с постоянно високо качество и доказан ефект, отговарящи на европейските стандарти и норми. Набляга се на създаването на "природни продукти", които съдържат стандартизирани екстракти от лечебни билки, прополис и др. в достатъчно високи концентрации за постигане на желан ефект. Работи се в посока създаване на "хипоалергична козметика" без съдържание на консерванти, оцветители, синтетични аромати.

Ползва се собствено "ноу-хау" за производство, патентно защитени състави, собствени търговски марки БИОДЕНТ®, ДЕНТАМЕД®, АКТИВ®, ХЕКСИОРАЛ®, ФРЕШ ТЕСТ®, ВЕНОГЕЛ®, ХЕМОГЕЛ® и др.

"Фармадент Био" ООД следи за специфичните потребности на пазара и световните новости при планиране на развойната си и производствена дейност.


Количество:


Бърза поръчка в kozmetika.bg на този продукт:

Подобни продукти

Биодент Детска – Вода за уста с Лайка и Флуор Количество:
Цена:
5.6
Биодент Антиплак – вода за уста със Салвия Количество:
Цена:
5.1
Спрей за уста с Прополис, Салвия и Смрадлика Количество:
Цена:
5.1
Биодент – гел за венци с прополис Количество:
Цена:
4.7
Прополис – паста за зъби с Прополис Количество:
Цена:
5


Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!