Айона Медицинска паста - концентрат за венци и зъби

Марка: AJONA
Цена: 6.80 лв. лв.

4, 4 гласа
Опаковка:

Описание: Айона Медицинска паста - концентрат за венци и зъби


БЕЗ ФЛУОРИД!!!
Айона е медицинска паста срещу пародонтоза и кървене на венците.


Айона е медицинска паста за зъби концентрат за ежедневна универсална профилактика на устната кухина. Тя има антибактериално действие благодарение на специалната си, високо ефективна формула.

Антибактериално действие:
Най-честите причинители на проблеми със зъбите и венците са бактериите, възникващи в процеса на разграждане на различни вещества в устната кухина. Те атакуват зъбната субстанция, дразнят венците и причиняват лош дъх.

Благодарение на своите естествени съставки, Айона има силно антибактериално доействие. Проведените опити показват, че само 10 сек. след началото на миенето, Айона елиминира 99% от вредните бактерии. Естественото Ph на устната кухина се стабилизира и се повишават естествените защитни механизми и нормалната микрофлора.

Противовъзпалително действие:
Натуралните съставки на Айона като Бизаболол (противовъзпалителна съставка на Лайката), лекуват вече възникналото възпалени и кървене на венците, спомагат за тяхното регенериране и предотвратяват повторната поява на тези проблеми.

Реминерализиращо действие:
Благодарение на високото съдържание на Калций и Фосфор - естествени градивни елементи на зъбите, Айона има силно заздравяващо и реминерализиращо действие.

Резултатът: Здрави и чисти зъби, стегнати венци, приятен дъх и дълготрайно усещане за свежест.

Начин на употреба

Използвайте Айона поне два пъти дневно в продължение на 3 минути минимум, за да позволите на активните съставки да разгърнат потенциала си. След употребата на кисели храни (плодове, салати, портокалов сок и др.) изчакайте поне 30 минути преди да миете зъбите, за да дадете възможност киселинността да се неутрализира. В противен случай рискувате нарушаване цялостта на зъбният емайл.

Айона се препоръчва за:
- За комплексна грижа за зъбите,венците и езика
- Бременни и къмачки поради липсата на Флуор
- За предпазване от кариес, проблеми с венците и лош дъх
- За хора с чуватвителни, оголени зъбни шийки
- За тези, които често пътуват, заради практичната големина на тубата

Дозировка

АЙОНА СТОМАТИКУМ Е КОНЦЕНТРАТ! Моля използвайте икономично. Количество с големината приблизително на лещено зърно е напълно достатъчно за едно миене. Така Вие получавате всичките преимущества на тази медицинска паста за зъби на изключително достъпна цена. Една туба Айона е около 5 пъти по-икономична от 100ml. пасти за зъби.

Подробно

В проведен тест 152 доброволци оценяват навиците си за поддържане на устната хигиена и начина си за миене на зъбите.

Според резултата от теста пастата за зъби трябва да допринася за доброто почистване на зъбите, да заздравява венците и да действа антибактериално.

Лайнфелден-Ехтердинген, 8 февруари 2013 г.
В актуален тест на фирма Dr. Liebe, производител на специални медицински пасти за зъби, в сътрудничество със списание Vital*, 152 доброволци оценяват състоянието на своите зъби и венци. В продължение на 4 седмици те си мият зъбите с медицинската паста за зъби концентрат Ajona и след това описват резултатите в подробна анкета.

Два от резултатите гласят: Наред с подразбиращото се почистващо действие на пастата за зъби, доброволците отдават голямо значение и на това, че пастата за зъби трябва да поддържа венците и да ги заздравява (83,6 %), освен това да има способността да потиска възпалителни процеси и да съдържа антибактериално активно вещество (76,3%). Ajona изпълнява и двете изисквания и това се потвърждава от различни изследвания за нейната почистваща ефективност, за изтриването на зъбната субстанция и за антимикробното ѝ действие. Симптоми като възпалени венци или лош дъх от устата се подобряват само след 4-седмично тестово ползване на Ajona – това потвърждават трима от всеки четирима доброволци.

Проблемите в устната кухина се причиняват от бактерии, и то най-често тогава, когато вредните бактерии преобладават. Ако приемате твърде много храна, съдържаща захар, вредните бактерии се размножават интензивно. Съотношението между полезни и вредни бактерии излиза от равновесие и от обмяната на веществата възникват твърде много продукти, които причиняват кариес, лош дъх в устата, възпаление на венците и други заболявания на устната кухина. Естествените активни вещества на паста за зъби концентрата Ajona за много кратко време отстраняват по-голямата част от вредните бактерии в устната кухина. Така се премахват причините за проблемите, още преди самите проблеми да се появят. Естествената смесена флора в устата се оптимизира, нейното равновесие се стабилизира и се активизират лечебните и съпротивителните сили на организма.

Наред с това Ajona допринася за неутрализация на киселините в устната кухина, тъй като тя е слабо алкална.

- 89,4% от доброволците потвърждават, че езикът им се допира до идеално гладки зъби, по които трудно могат да се задържат нови налепи и че получават усещането за чистота в устата.

- 95,4% от доброволците са така впечатлени от почистващата ефективност на Ajona, че биха препоръчали и на своите приятели този медицински концентрат на паста за зъби.

Научните изследвания потвърждават резултатите от теста.

Едно изследване на университета в Йена от 2011 година обръща внимание на силното антибактериално действие на медицинската паста за зъби концентрат Ajona. Употребата и интензивно и трайно унищожава бактериите по зъбите, венците и езика, преди още те да могат да нанесат поражения. С Ajona е много по-постижима целта да не се допусне поява на кариес, възпаление на венците, лош дъх в устата и др. или техните прояви да се държат под контрол. При това медицинската паста за зъби концентрат Ajona почиства зъбите много основно, но нежно (RDA 30).

Това потвърждават изследванията на университета в Улм за изтриване на зъбната субстанция (2006 г.) и за почистващата ефективност на различните пасти за зъби (2009 г.). Ajona съдържа особено много калций и фосфат, които са основните съставни части на зъбната субстанция. Тези вещества стимулират реминерализацията, т.е. новото натрупване на минерали в зъбния емайл. При възпаление на венците едновременно противовъзпалително действа и бизаболол – активното лечебно вещество на лайката, което се съдържа се в медицинската паста за зъби концентрат Ajona. Благодарение на своите антибактериални активни вещества, както и на доброто, и въпреки това извънредно нежно почистващо действие, Ajona се препоръчва за универсална всекидневна грижа за устната кухина. Резултатът от всекидневна ѝ употреба са здрави и чисти зъби, по които трудно могат да се задържат нови налепи, както и силни венци,
благодарение на високата концентрация на съдържащите се в нея етерични масла като евкалиптово, тимол и ментово масло – чист дъх и дълготрайна свежест в устата.

* 4-седмичен продуктов тест на Ajona, проведен със 152 читатели на сп. Vital, август/септември 2012 г.


Количество:


Бърза поръчка в kozmetika.bg на този продукт:Онлайн магазин Kozmetika.bg предлага качествени козметични продукти (бяла, медицинска, био, луксозна, слънцезащитна, козметика за мъже, за деца), четки за коса и грим, козметични уреди за домашна употреба, подаръчни комплекти от над 300 марки, с утвърдени традиции и само от официалните вносители за България. При нас ще намерите винаги най-новото от пазара на козметиката в България.

Постоянни промоции и отстъпки за редовни клиенти!

Не забравяйте да следите нашите атрактивни ПРОМОЦИИ, които се актуализират ежедневно, и да посещавате секцията НОВИ ПРОДУКТИ, където се публикуват новите ни предложения. Kozmetika.bg предлага доставка от 24 часа до 3 дена, в зависимост от продуктите, до всяка точка на страната, а също и в Румъния, Гърция, Чехия, Словения, Словакия. В секция Начини на плащане може да се запознаете с цените на доставка и възможностите за разплащане.

Може да направите поръчка онлайн по всяко време или да се обадите на нашите телефони 02 470 93 35 и 0898 615 330 от понеделник до петък от 9.00 часа до 17.00 часа.

Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
нови продукти
Synchroline / Синхролайн, Synchroline, HYDRATIME cleansing milk (Хидратайм) Почистващо мляко с хидратиращ ефект HYDRATIME cleansing milk (Хидратайм) Почистващо мляко с хидратиращ ефект Synchroline 250 мл цена:
19.90 лв.
Dr. Theiss / Д-р Тайс, Dr. Theiss, Спирала MASCARA MED XL VOLUME за обем разстеж 6 ml Спирала MASCARA MED XL VOLUME за обем разстеж 6 ml Dr. Theiss 6 мл цена:
23.20 лв.
Filorga / Филорга, FILORGA, FLASH - NUDE Флуид FLASH - NUDE Флуид FILORGA 30 мл цена:
79.00 лв.
акция:
75.84 лв.
Dermacode by I. Pandourska / Дермакод, DERMACODE by I. Pandourska, Beauty Box Start 1 Бюти Бокс Beauty Box Start 1 Бюти Бокс DERMACODE by I. Pandourska 1 Пакет цена:
450.00 лв.
акция:
285.00 лв.
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!