ХЕМОГЕЛ - Гел за хигиена и защита срещу хемороиди

Марка: ХЕМОГЕЛ
Цена: 5.50 лв. лв.

Опаковка:

Описание: ХЕМОГЕЛ - Гел за хигиена и защита срещу хемороиди

Предпазва кожата около ануса от раздразнениеи възпаление.

Успокоява парене, болка и сърбеж при външни хемороиди.


Хемогел съдържа омекчаващи кожата вещества и натурални биологично-активни
съставки с доказано полезно действие :

Прополис с характерните за него антибактериално и противовъзпалително действие. Успокоява и заздравява увредена кожа, предпазва от възпаление и инфектиране.

Конски кестен богат на съдържание на есцин. Есцинът е биологично-активна съставка, която уплътнява капилярите, тонизира венозните стени, проявява силен противовъзпалителен ефект.

Ментово масло с бактерицидно, охлаждащо, анестезиращо действие.

Лаборатории "Фармадент" работят в област фармация и козметика от 1993 г., създадени и управлявани от Румен Толев и Александрина Илиева - магистри фармацевти с доказан научен и производствен опит.
От 2000 г. се обединяват във фирма "Фармадент Био" ООД, произвеждаща основно козметични средства, хранителни добавки и др.

Политика на фирмата е създаване на продукти с постоянно високо качество и доказан ефект, отговарящи на европейските стандарти и норми. Набляга се на създаването на "природни продукти", които съдържат стандартизирани екстракти от лечебни билки, прополис и др. в достатъчно високи концентрации за постигане на желан ефект. Работи се в посока създаване на "хипоалергична козметика" без съдържание на консерванти, оцветители, синтетични аромати.

Ползва се собствено "ноу-хау" за производство, патентно защитени състави, собствени търговски марки БИОДЕНТ®, ДЕНТАМЕД®, АКТИВ®, ХЕКСИОРАЛ®, ФРЕШ ТЕСТ®, ВЕНОГЕЛ®, ХЕМОГЕЛ® и др.

"Фармадент Био" ООД следи за специфичните потребности на пазара и световните новости при планиране на развойната си и производствена дейност.


Количество:


Бърза поръчка в kozmetika.bg на този продукт:Във Вашата кошница има
0 ПРОДУКТА

Направи поръчка basket

ВИЖ КОШНИЦАТА magnifier


Абонамент за ПРОМОЦИИ
 
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-добре да обслужи своите посетители. Научете повече Приемам!